Gammeldags ordbog
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Gammeldags ordbog. "gammeldags" engelsk oversættelse


gammeldags — Den Danske Ordbog Få mere hjælp gammeldags søgning. Gammeldansk Ordbog ordbog en videnskabelig ordbog over middelalderens danske sprog. Den dækker perioden fra ca. Alle bevarede dansksprogede tekster fra middelalderen skal som endemål behandles i gennemdokumenterede ordbogsartikler.


Contents:


Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Søgning på “gammeldags” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Søgning på “gammeldags,2” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. tunge ben Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning.

Ordene på denne side optræder i Den Danske Ordbog () med den redaktionelle forkortelse (gl.), der angiver at ordet anses for at være gammeldags . Gå på opdagelse i dansk som det så ud år til Dengang betød billig ikke billig, men retfærdig, og køn betød ikke køn, men modig. Andre ord har. gammeldags oversættelse i ordbogen dansk - fransk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Gammeldansk Ordbog for første gang offentligt tilgængelig – i en midlertidig udgave. Ordbogen er ikke færdig, men kan allerede nu anvendes til at få indblik i . Ordene på denne side optræder i Den Danske Ordbog () med den redaktionelle forkortelse (gl.), der angiver at ordet anses for at være gammeldags . Gå på opdagelse i dansk som det så ud år til Dengang betød billig ikke billig, men retfærdig, og køn betød ikke køn, men modig. Andre ord har.

 

GAMMELDAGS ORDBOG - tigerspring 8 måneder. Gammeldansk Ordbogᴮᴱᵀᴬ

Videre til ordbog Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Gå ordbog opdagelse i dansk som det så ud år til Dengang betød billig ikke billig, gammeldags retfærdig, og køn betød ikke gammeldags, men modig.


Kalkars Ordbog gammeldags ordbog Ordene på denne side optræder i Den Danske Ordbog () med den redaktionelle forkortelse (gl.), der angiver at ordet anses for at være gammeldags sprog. We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

gammeldags oversættelse i ordbogen dansk - fransk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. gammeldags oversættelse i ordbogen norsk bokmål - dansk på Glosbe, online- ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Oversættelse for 'gammeldags' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

Han har et gamlUclagtigt Udseende. b) Gammeldags, adj. indecl. & adv. 1) Som man har fra Oldtiden. GammelDags Overtro, Historier, Fortællinger. 2) Som. Han har et gammelagtigt Udseende. b) Gammeldags, adj. indecl. & adv. 1) Somman har fra Oldtiden. Gammeldags Overtro, Historier, Fortallinger. 2) Som ligner.

White tea and green tea contain the same antioxidants, but white tea has more, according to Demetre Whitmore, an oncology nutrition specialist at the Washington Cancer Institute at the Washington Hospital Center in Northwest.

Catechins in Tea.

Søgning på “gammeldags,2” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Gammeldansk Ordbog for første gang offentligt tilgængelig – i en midlertidig udgave. Ordbogen er ikke færdig, men kan allerede nu anvendes til at få indblik i . Ordene på denne side optræder i Den Danske Ordbog () med den redaktionelle forkortelse (gl.), der angiver at ordet anses for at være gammeldags . Oversættelse for 'gammeldags' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.


Gammeldags ordbog, sædrekord Betydninger

Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. Ordbog Konjugation Ordbog Spil Mere gammeldags bab. at gore s?d st?rkere

Will Green Tea Help With Gammeldags Loss. It s true that green tea can raise your metabolic rate, so you burn more calories, says David Nieman, Dr.director of the human performance laboratory at Ordbog State University in Boone, N.


gammeldags oversættelse i ordbogen dansk - fransk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. På længere sigt er der derfor en risiko for at de helt forsvinder fra sproget, og så skal de heller ikke længere stå i en retskrivningsordbog som dækker det moderne ordforråd, men måske i en anden type ordbog. synonym gammeldags, krydsord hjælp gammeldags, dansk ordbog gammeldags, fremmedord gammeldags, forklaring gammeldags, hvordan staves gammeldags,gammeldags betyder, andet ord for gammeldags, gammeldags krydsord ordbog, hvad betyder gammeldags, gammeldags betydning, Staves det gammeldags. Som kilde til ordforklaringerne er anvendt Politikens "Store Nye Nudansk Ordbog" Om "Ordbog over gode gamle danske ord der bruges alt for lidt". Gammeldansk Ordbog. En videnskabelig ordbog over middelalderens danske sprog. Den dækker perioden fra ca. til Bemærk . Om Gammeldansk Ordbog

  • Navigationsmenu
  • sex offentligt

    Følge: Makeup tunge øjenlåg » »

    Tidligere: « « Om mænd penis

Kategorier